Corine Berkel – Director Mood Concepts B.V.


Corine BerkelCaroline heeft in de periode van oktober tot en met december 2008 voor Mood Concepts gewerkt als allround producer. In deze periode waren wij bezig met de eerste editie van ons  Wish You Concept. Mede door de bijdrage van Caroline is dit een groot succes geworden. Caroline was ondermeer verantwoordelijk voor alle wensvervullingen. Geen eenvoudige opgave omdat de verzoeken zeer uiteenlopend waren. Met de nodige creativiteit, doorzettingsvermogen en vooral de juiste dosis humor wist Caroline iedere wens ‘op maat’ in te vullen in het voorbereidende traject. Een hele prestatie. Nog dagelijks ontvangen wij dankbetuigingen van de wensontvangers.

Servicegerichtheid, optimale dienstverlening en een perfect gevoel voor gastvrijheid zijn zaken die Caroline uitstekend beheerst. Daarnaast is zij voor iedere organisatie een perfect visitekaartje, waarbij zij niet uitsluitend leunt op haar ervaring, maar voornamelijk op haar aimabele persoonlijkheid en charisma en enthousiaste en professionele houding jegens opdrachtgever en leveranciers. Binnen de organisatie is Caroline een echte team player die met gevoel voor sfeer de juiste snaar weet te raken bij haar (tijdelijke) collega’s. Wij kunnen Caroline Lissone van harte aanbevelen voor de allround ‘support’ binnen uw
organisatie.

Patrick Teunissen – voormalig DGA ARdJ & Associates en financieel directeur Martinair Partyservice


Patrick TeunissenCaroline en ik hebben elkaar leren kennen in 2002. Al snel bleken wij meer dan goed door een zakelijke deur te kunnen. De redenen daarvoor waren evident: Caroline toont passie, toewijding voor haar werk, waarbij ze de meetlat op een hoog niveau legt. Dit komt naar voren in haar professionaliteit en haar perfectionisme voor haar gasten en voor haar team. Caroline kent de wereld bijzonder goed. Zij heeft communicatieve vaardigheden en door scherp te luisteren is zij als geen ander in staat de wensen van de opdrachtgever vorm te geven. Tip: laat Caroline Lissone het werk doen dan is succes verzekerd.

René Waerts - Voormalig directeur eigenaar van ACF, Degroep & Waerts en Private Label


René WaertsCaroline heeft in The Amsterdam Convention Factory directie gegeven aan ons catering label en het nog succesvoller gemaakt dan het al was. Zij trad op als intermediair voor directe opdrachtgevers, bureaus en internationale reisorganisatie. Adviseerde niet alleen op uitstekende wijze hoe opdrachtgevers het culinaire gedeelte in hun concept konden passen, maar heeft een ongelofelijke discipline drive. Haar organisatorische vermogen hoort in de formule 1 thuis, ze is de spil van een geweldig team.

Ook voor Degroep & Waerts trad ze op als catering manager, waarbij de warmste herinneringen uitgaan naar een evenement met een paar honderd VIP’s in het Concertgebouw in Amsterdam, waar een zes gangen diner werd geserveerd. Gedurende het evenement zijn wij geen seconde achter gekomen op het originele tijdschema. Er wordt in brede kring nog steeds met heel veel lof gesproken over de memorabele avond. De belangrijkste eigenschap van Caroline is haar mens-zijn. Er zijn maar weinig personen in onze sector waarbij samenwerken zo boven werk uitstijgt. Een heerlijke krullenbol.


Marcia Raijmakers - Zakelijk Leider Tassenmuseum Hendrikje  Caroline is een warme en eerlijke persoonlijkheid waar je op kunt bouwen, beloofd is    
  beloofd! Door haar jarenlange ervaring weet zij waar ze het over heeft en voorziet ze 
  zowel mij als locatiemanager als mijn gasten van het juiste advies. 
  Binnen het Tassenmuseum heeft Caroline al meerdere ontvangsten naar volle 
  tevredenheid verzorgd. Voor elke ontvangst is er duidelijke communicatie en zij levert een  hoogstaande kwaliteit, verrassende fooditems en een uitstekende service.