CarolineCaroline heeft na een loopbaan van ruim 20 jaar veel ervaring opgedaan binnen de horeca en partycatering in meerdere disciplines en functies vervuld bij verschillende organisaties. In april 2009 besloot zij haar eigen bedrijf te starten, n.l. Caroline Lissone Hospitality & Eventsupport

Skills

* Spin in het web of doelgerichte deelondersteuning
* Totale of deelproductie van een project
* Creatief en veelzijdig

Haar passie en gedrevenheid komen het beste tot uiting tijdens mooie en bijzondere projecten en events - een intiem diner, een zakelijke bijeenkomst of het organiseren van een groot feest - alles moet passen binnen het concept en budget. Daarnaast is Caroline graag verantwoordelijk voor de culinaire iinvulling en een uitdaging gaat zij niet uit de weg.

Zij weet als geen ander de combinatie tussen commerciƫle inspanning, tijdsplanning, leidinggeven en controle te vertalen naar een eindresultaat binnen de gestelde normen. Als de gasten en de opdrachtgever met een glimlach de deur uitlopen dan pas is Caroline tevreden!

Hospitality betekent voor Caroline het managen van gastvrijheid in de breedste zin van het woord: een schakel zijn in het proces en/of medeverantwoordelijke voor een opdracht. Met veel enthousiasme pakt zij dit op en is een waardevolle bijdrage aan het gastvrijheidproces. Dus kan dat niet anders dan een concurrentievoordeel opleveren.

Iedere opdracht wordt met evenveel flair opgepakt en voor alle knowhow omtrent het cateringaspect binnen de hospitality alsmede de sales inspanning bent u bij Caroline aan het juiste adres!

Artikel: Inspirator van de maand: Caroline Lissone