Zakelijke evenementen

Afscheidsreceptie, B2B meeting, zakelijke lunch, bijzonder diner of een personeelsfeest

Bent u op zoek naar een de juiste samenstelling voor dat bijzondere moment waarbij uw medewerker of opdrachtgevers in het zonnetje gezet moeten worden, of is het gewoon tijd voor een knallend feest voor uw medewerkers….wij denken graag met u mee binnen de gestelde budgettering en een mooi eindresultaat te bedenken en te verzorgen. Ook cateringbezorging van lunch, borrel e.d. behoren tot de mogelijkheden.Particuliere gebeurtenissen aan huis of elders

Geboortefeest - huwelijk - jubilea - verjaardag - of gewoon zo maar....

Optimaal genieten van uw eigen feest of die ene bijzondere dag....dat kan, wij nemen de organisatie uit uw handen en zorgen dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken!De volledige verzorging van uw feest of slechts een of meerdere onderdelen, bijvoorbeeld culinaire invulling met kok(s) en bediening, mastiek en meubilair of het zoeken naar een geschikte locatie: het kan allemaal. Geheel 'op maat' stemmen wij uw wensen af en doen een voorstel dat wij in een persoonlijk gesprek zullen toelichten en waarbij u kunt rekenen op professioneel advies.


Bijzondere locaties:

K.A.R.&Z.V. 'De Hoop'

Deze prachtige locatie gelegen aan de Amstel is 165 jaar de huisvesting van de K.A.R.& Z. V. 'De Hoop'. Sinds 2012 in De l’espoir (Caroline Lissone is mede eigenaar) de huiscateraar van deze bijzondere locatie en het enthousiasme waarmee dit team zich presenteert maakt dat alle ingrediënten voor een geslaagde ontvangst aanwezig zijn.Voor zowel alle zakelijke bijeenkomsten - seminar/vergadering/personeelsfeest/workshop - als uw prive aangelegenheden - verjaardagsborrel/huwelijksfeest/familiediner - is De Hoop een geweldige inspirerende locatie met onbetwist het mooiste terras aan de Amstel! Vele zijn u voorgegaan zowel zakelijk als particulier……en met succes!De Amsterdamse Haringparty, 2010 t/m 2013De Brauw Blackstone Westbroek 2012 & 2013ING Bank - KNAW - Allen & Overey LLPAtlas Contact - AMC - NieuwsuurHotitem - Dynamo - Nederlandse Arbitrage InstituutI & N Air France - KLM - BlackRock - Deloitte Consulting B.V.Wiersma Mensonides Lawyers        Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.delespoir.nl of www.karzvdehoop.nl

Tassenmuseum Hendrikje

Tassenmuseum Hendrikje is gevestigd in een van de juweeltjes van de Amsterdamse grachtengordel, onderdeel van USESCO werelderfgoed grachtengordel Amsterdam. Een prachtig historisch grachtenpand met een rijke geschiedenis. Op de eerste etage bevinden zich 2 stijlkamers die geheel in stijl gerenoveerd zijn en voorzien van prachtige kunstwerken van oude meesters. De perfecte balans in deze stijlkamers tuseen kunst en moderne facetten maken dat zij geschikt zijn voor diverse doeleinde en inzetbaar zijn voor recepties, diners, borrel en huwelijksvoltrekkingen.

Caroline Lissone sinds 2009 preferred cateraar.

Museum Geelvinck Hinlopen Huis

In samenwerking met de locatie verzorgen wij alle culinaire aspecten op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen.
Zakenlunch, 2010/2011

Huwelijksdiner, 2012/2013/2014Elout's Kamer

Unieke locatie in hartje Haarlem.

In Elout; s Kamer (vernoemd naar de ijzerkramer Jacob Cornelis Elout uit 1740-1790) vertoeft u in een geheel gerenoveerde 18e eeuwse stijlkamer aan de voet van de Bavo kerk in hartje Haarlem. De kamer is geschikt voor kleine gezelschappen voor (zakelijke) lunch, high-tea, borrel, vergadering, contractondertekening of brainstormsessie. Onder de kroonluchters en ornamenten plafond geniet u van eeuwenoude geschiedverhalen en de combinatie met moderne technieken maakt deze locatie in de Warmoestraat tot een uniek in zijn soort!

- stijlvolle lunch, zomer 2015

- verjaardagsborrel, najaar 2015